Mitybos, maisto saugos ir technologijų inovacijų magistro laipsnis
Universidade Santiago de Compostela
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Lugo, Ispanija
Kalbų studijos
Ispanų kalba, Galisų
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
1 - 2 metai
Tempas
Dieninės, Ištęstinės
Mokestis už mokslą
EUR 1 160 / per year
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Santjago de Kompostelos universiteto mitybos, maisto saugos ir technologijų inovacijų magistro laipsnis yra oficialus 90 kreditų trukmės laipsnis, atitinkantis mokslo sritį, siūlantis studentams kokybiškus specializuotus mitybos mokymus, Maisto technologija ir sauga, leidžianti socialiai reaguoti į Europos Sąjungos reikalavimus, susijusius su mitybos gerinimu ir vartotojų sveikatos apsauga bei maisto sauga.
Magistrantūros iniciatyvoje dalyvaujantys dėstytojai, priklausantys skirtingoms žinių sritims, rengia išsamius mokymus apie įvairius su maistu, mityba ir maisto grandine susijusius aspektus, kurie leis organizuoti daugiadisciplininius mokymus, kurių tikslas – skatinti specializaciją, jos įtraukimą į įmones. maisto sektoriuje, taip pat bet kokia oficiali viešojo administravimo institucijų ir įvairių maisto grandinėje dalyvaujančių organizacijų kontrolės struktūra. Be paties USC dėstytojų, jie dalyvauja Jūrų tyrimų instituto (CSIC) ir Galisijos endokrinologijos, mitybos ir metabolizmo draugijos profesinėje magistrantūros programoje.
Šio magistro tikslas – parengti mokslinės orientacijos ir puikaus akademinio pasirengimo absolventus, kurie yra aukštos kokybės mitybos, technologijų ir maisto saugos plačiąja prasme dėstytojai ir tyrėjai, galintys tęsti doktorantūros studijas, tobulėti. savo pramonę arba bendradarbiauti inovacijų ir plėtros srityse, susijusiose su maistu ir (arba) maisto verslu.
Kita vertus, laipsniu siekiama priartinti studentus prie darbo pasaulio, atliekant ikiprofesinę praktiką žemės ūkio maisto produktų įmonėse. Šia prasme verslo struktūros įsitraukimas yra labai svarbus, nes tai susiję su daugelio sektoriaus įmonių, taip pat su Galisijos maisto klasteriumi susijusių įmonių bendradarbiavimu.
Magistrantūroje pasiektas išsilavinimo lygis taip pat gali būti pagrindas pradėti studijas, vedančias į doktorantūrą, kuri yra naujos kartos mokslininkų užuomazga valstybinėse ir privačiose mokslo įstaigose, įmonių MTEP ir inovacijų skyriuose, laboratorijose, oficialūs kontrolės centrai ir, jei reikia, būsimi universitetų mitybos, bromatologijos, maisto technologijų ir higienos dėstytojai.
Tikslai
Tie studentai, kurie, be to, sistemingai išmano ir įvaldo atitinkamas naujausios kartos technologijų ir maisto saugos tyrimų metodikas, demonstruoja gebėjimą sugalvoti, suprojektuoti ir įgyvendinti kokybiškus originalius tyrimus, prisidedančius prie žinių tobulinimo šioje srityje. srityje, jie galės pasiekti daktaro vardą.
Programos rezultatas
Pagrindiniai įgūdžiai
- Turėti ir suprasti žinias, kurios suteikia pagrindą arba galimybę būti originaliam kuriant ir (arba) taikant idėjas, dažnai tyrimo kontekste.
- Kad studentai žinotų, kaip pritaikyti įgytas žinias ir savo gebėjimus spręsti problemas naujoje ar nepažįstamoje aplinkoje platesniame (ar daugiadalykiame) kontekste, susijusiame su jų studijų sritimi.
- Kad studentai gebėtų integruoti žinias ir susidurtų su sudėtingu sprendimu, pagrįstu informacija, kuri, būdama neišsami arba ribota, apima socialines ir etines pareigas, susijusias su jų žinių ir sprendimų taikymu.
- Kad studentai žinotų, kaip aiškiai ir nedviprasmiškai perduoti savo išvadas ir žinias bei pagrindines priežastis, kurios jas remia specializuotai ir nespecializuotai auditorijai.
- Kad studentai turėtų mokymosi įgūdžių, leidžiančių jiems tęsti studijas tokiu būdu, kuris iš esmės turės būti savarankiškas arba savarankiškas.
Galerija
KARJEROS GALIMYBĖS
Profesionalūs išvykimai
Magistrantūros iniciatyvoje dalyvaujantys dėstytojai, priklausantys skirtingoms žinių sritims, rengia išsamius mokymus apie įvairius su maistu, mityba ir maisto grandine susijusius aspektus, kurie leis organizuoti daugiadisciplininius mokymus, kurių tikslas – skatinti specializaciją, jos įtraukimą į įmones. maisto sektoriuje, taip pat bet kokia oficiali viešojo administravimo institucijų ir įvairių maisto grandinėje dalyvaujančių organizacijų kontrolės struktūra.
Jis skirtas rengti mokslinės orientacijos ir puikaus akademinio pasirengimo absolventus, turinčius aukštos kvalifikacijos mitybos, technologijų ir maisto saugos plačiąja prasme dėstytojų bei tyrėjų kvalifikaciją, galinčius tęsti studijas doktorantūroje, tobulėti. turėti savo pramonę arba bendradarbiauti inovacijų ir plėtros srityse, susijusiose su maistu ir (arba) maisto įmonėmis.
Magistrantūroje pasiektas pasirengimo lygis taip pat gali būti pagrindas pradėti studijas, vedančias į daktaro laipsnį. Doktorantūros laipsnis yra naujos kartos mokslininkų užuomazga valstybinėse ir privačiose mokslinių tyrimų įstaigose, IDI padaliniuose įmonėse, laboratorijose, oficialiuose kontrolės centruose ir, kur tinkama, būsimiems universitetų mitybos, bromatologijos ir maisto technologijų ir higienos dėstytojams.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Bakalauras, dietologija
- Pécs, Vengrija
Veterinarinių tyrimų ir maisto mokslo ir technologijų magistro laipsnis
- León, Ispanija
Magistro maisto ir mitybos mokslai (su darbo patirtimi)
- Sheffield, Jungtinė Karalystė