
Magistro studijos in
Maisto ir sveikatos inžinerijos magistras UniLaSalle

Įvadas
Atkreipkite dėmesį, kad ši programa yra visiškai mokoma prancūzų kalba
Šis inžinierius turi dvigubą maisto ir sveikatos specialybę. Šis mokymas taip pat pabrėžia daugybę santykių, kuriuos jie turi vienas su kitu, tiek tarp žmonių.
Mokymai jai natūraliai atveria daugybę galimybių maisto perdirbimo, farmacijos ir kosmetikos pramonės, kolektyvinio maitinimo, visuomenės sveikatos, rinkodaros ir komunikacijos srityse.
Prevencijos, dietos ir naudos sveikatai specialistas
Šios specialybės inžinierius yra apmokytas reaguoti į naujus maisto iššūkius, įvaldydamas vis naujoviškesnius įrankius. Pavyzdžiui, ji gali įgyvendinti didelio masto veiksmus, kad paskatintų vartotojų elgseną visuomenės sveikatos aplinkoje arba patikrintų teiginius apie sveikumą, susijusius su naujais maisto produktais, su maisto pramonės pasaulio veikėjais.
Marketingo specialistas
Jis įvaldo kiekvieną žemės ūkio maisto produktų komponentą, turintį sveikatos konotaciją, tiek technologijų raidos, tiek naujausių mokslo pasiekimų požiūriu. Taigi ji gali pasiūlyti ar net valdyti šio sektoriaus įmonių komercines strategijas nuo pradinės su sveikata susijusių produktų pozicionavimo iki jų platinimo etapo.
Maisto produktų formulavimo ir kokybės žemės ūkio maisto sektorių specialistas. Jis yra inžinierius, galintis nustatyti kokybės arba tyrimų ir plėtros metodą visoje maisto gamybos grandinėje, nuo žemės ūkio žaliavos etapo iki produkto pristatymo, paruošto. būti suvartotam. Taip jis pradeda dirbti keliuose sektoriuose: maisto gamybos ar maisto papildų; vaistinė, kosmetika, mažmeninė prekyba, kolektyvinis maitinimas, paslaugos.
Kodėl verta tapti maisto ir sveikatos inžinieriumi?
Tai unikalus mokymas, kurio metu maistas vertinamas atsižvelgiant į jo poveikį sveikatai. Po penkerių metų tapsite atsidavusiu ekspertu, gebančiu peržengti mokslinius savo darbo aspektus ir analizuoti gyvenimo būdą bei tendencijas, susijusias su maistu ir sveikata. Mes siūlome jums naują mitybos dimensiją, kur gyventojų sveikatos problemos yra jūsų kasdienio gyvenimo pagrindas. Pamokos, kurias veda profesionalai ir mokslininkai, besispecializuojantys maisto ir sveikatos santykiuose, palieka svarbią vietą grupiniam darbui. Jūsų gebėjimas prisitaikyti ir pedagogikos kokybė leis jums tapti inžinieriumi, galinčiu tobulėti specializuotoje profesinėje ir mokslo srityje.