Keystone logo
Ferrières

Ferrières

Ferrières

Įvadas

Ferrières – prancūzų meistriškumo mokykla

Pasirinkus studijas Ferrières mokykloje, pradedama karjera nuolat augančiame sektoriuje, kuris siūlo daugybę profesinių galimybių visame pasaulyje. Ferrières yra vos 25,5 mylios nuo šviesiojo Paryžiaus miesto centro, taip pat netoli abiejų pagrindinių Paryžiaus tarptautinių oro uostų (Orly ir Roissy Charles de Gaulle). „ Ferrières tikime, kad sėkmę lydi tvirtas teorinis ir praktinis mokymas kartu su asmeniniu tobulėjimu.

„ Ferrières “ tikslai yra išugdyti aukščiausios kokybės lyderius, kurie būtų kompetentingi, universalūs ir gebėtų užimti aukštesnes vadovaujančias pareigas bei apibrėžti ateities pramonės poreikius.

Siekdami užtikrinti, kad mokomi įgūdžiai ir kompetencija atitiktų dabartinius ir būsimus svetingumo, gastronomijos ir prabangos pramonės poreikius, programą sukūrėme glaudžiai bendradarbiaudami su mūsų prestižinėmis kompanijomis partneriais, taip pat su patarėjais iš geriausių verslo mokyklų.

Kelių pramonės šakų metodas:

Vedama pagrindinių vertybių – tradicijų ir naujovių, nuolankumo, darbo ir atviros vizijos, Ferrières misija yra trejopa:

  • Mokykite būsimus specialistus iš viso pasaulio per įvairias programas, atitinkančias pramonės reikalavimus gastronomijos, svetingumo ir prabangos srityse: bakalauro, magistrantūros ir kulinarijos kvalifikacijos programose
  • Prisidėkite prie žinių ir praktikos tobulinimo trimis aspektais: maisto kultūra, svetingumo valdymu, prabanga ir renginių planavimu.
  • Stiprinti Prancūzijos įtaką ir patrauklumą šiose kompetencijos srityse.

AUKŠTOSIOS KELTO EKOSISTEMOS:

Ferrières ekosistema suteikia studentams išskirtinę profesinę patirtį ir iš karto susiduria su „puikumu“ dėl kelių restoranų, maitinimo įstaigos ir 4* viešbučio. Šios institucijos, kurios yra ne taikomosios, o profesinės dalys, yra valdomos. patyrusių svetingumo profesionalų ir verslininkų komanda, kai kurie iš jų yra „Meilleur Ouvrier de France“ apdovanojimo laureatai. Jie siūlo aukščiausios klasės virtuvę ir pasaulinio lygio paslaugas reikliems klientams.

Didėjant pajėgumams, studentai palaipsniui įtraukiami į įvairias pareigas virtuvėse, valgomajame, pirkime, someljė skyriuje, bare, registratūroje, ryšių su svečiais, namų tvarkymo, pardavimo, rezervavimo, priežiūros, rinkodaros, finansų, elektroninės rinkodaros ir renginių planavimo srityse. Ši praktinė patirtis atitinka akademinį mokymąsi.

Vietos

  • Rue du Château - BP49 Ferrières-en-Brie, 77164, Ferrières-en-Brie

  • Paris, Prancūzija

Klausimai