44 Magistro studijos Programos į Portugalija for 2024

Magistro studijos Programos į Portugalija for 2024Filter
    • Lisbon, Portugalija

    Ištęstinės

    Sumaišytas

    Portugalų kalba

    Žmogaus mitybos ir metabolizmo magistras integruoja žmogaus mitybą ir maistą su medžiagų apykaita, siekdamas parengti aukštos kvalifikacijos specialistus, gebančius sistemingai ir visapusiškai analizuoti pagrindines sveikatos problemas, susijusias su netinkamu gyvenimo būdu, ypač mitybos požiūriu. Programoje pagrindinis dėmesys skiriamas strategijoms, skatinančioms sveiką gyvenimo būdą gyvenimo būdo medicinos požiūriu.

    • Monte de Caparica, Portugalija

    Dieninės

    5 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Egas Moniz aukštojo sveikatos mokslų instituto (IUEM) integruotas farmacijos mokslų magistro laipsnis šiuo metu yra vienas žinomiausių kursų Portugalijoje. Ji gali pasigirti daugiau nei 20 metų siekiančia akademinės kompetencijos profesionalų rengimo tradicija. Apmokėme daugiau nei 1000 farmacijos mokslo specialistų. Remiantis per pastaruosius 5 metus atliktu absolventų įsidarbinimo tyrimu (Nielsen), matome, kad mūsų vaistininkų įsidarbinimo rodiklis farmacijos mokslo srityje yra 97%, o po trijų mėnesių gali pasiekti stabilų kontraktą.

    • Lisbon, Portugalija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Portugalų kalba

    Nacionalinės visuomenės sveikatos mokyklos NOVA Sveikatos vadybos magistrantūros studijos skirtos ateities sveikatos specialistams rengti. Programa siekiama, kad studentai galėtų įsilieti į sveikatos sektoriaus darbo rinką, atsinešdami pažangių žinių ir įgūdžių sveikatos vadybos srityje.

    • Faro, Portugalija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Portugalų kalba

    Jei ieškote gilaus supratimo apie mikrobų ir kitas biologines sistemas, o nuo molekulinės ir ląstelinės individo ar bendruomenės organizacijos siekiate taikyti įvairiose srityse (aplinkos, pramonės ir biomedicinos), tada ateikite ir ieškokite savo įrankių mikrobiologinėje ir molekulinėje biologijoje (MMB). ) Magistrantūros programa.

    • Aveiro, Portugalija

    2 metai

    Stovykloje

    Portugalų kalba

    • Lisbon, Portugalija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    NOVA Biomedical Research yra magistrantūros programa NMS – Nova Medical School , kuri suteiks jums pagrindinių įgūdžių, reikalingų išskirtinei biomedicininių tyrimų karjerai. Siūlome unikalią mokymo programą, kuri parengs planuoti, vykdyti, skelbti ir gauti finansavimą sėkmingai mokslininko karjerai paremti. NBR mokymo programa yra pagrįsta išplėstiniais mokymo kursais, seminarais ir vadovėliais, kurie suteikia pagrindinių įgūdžių, kurių reikia kiekvienam, norinčiam siekti mokslo karjeros. Be to, jūs taip pat turėsite galimybę specializuotis vienoje iš keturių kurso šakų: senėjimas ir lėtinės ligos, neuromokslai, onkologija ir regeneracinė medicina.

    • Lisbon, Portugalija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Portugalų kalba

    Biostatistinės epidemiologijos ir sveikatos tyrimų magistro kurso (EPIBIS) tikslas – suteikti dalyviams žinių ir epidemiologinių tyrimų metodikos, leidžiančios savarankiškai kurti ir plėtoti epidemiologinių tyrimų projektus.

    • Monte de Caparica, Portugalija

    Dieninės

    5 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Egas Moniz Aukštojo sveikatos mokslų instituto (IUEM) integruotas odontologijos magistro laipsnis šiuo metu yra vienas žinomiausių šios srities magistrantūros studijų Portugalijoje. Jis yra novatoriškas dėl integruotos praktikos įvedimo paskutinį magistrantūros semestrą ir išlaikęs tvirtą klinikinį / praktikos komponentą po prisitaikymo prie Bolonijos proceso. Tai suteikia mūsų studentams praktinę patirtį ir bendrą klinikinę paciento viziją, o ne dalinę ir monodisciplininę viziją, kuri dažnai sutinkama mokant odontologijos kitur.

    • Braga, Portugalija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Taikomosios socialinės gerontologijos magistras yra skirtas socialinių ir humanitarinių mokslų bei sveikatos krypčių absolventams, jau dirbantiems ar ketinantiems dirbti gerontologijos srityje. Tai yra nepakeičiamas mokymas tiems, kurie dirba arba ketina užimti vadovaujančias/koordinacines pareigas senjorų tarnybose ir įstaigose.

    • Viseu, Portugalija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Portugalų kalba

    Masters kursai medicinos chirurginių Slaugos siekiama užtikrinti įgijimą ir / ar mokslinę, techninę, reliacinės, etikos ir mokslinių tyrimų įsikišti į specializuotų slaugos teikimo klinikinės plotas medicinos chirurgijos slaugos plėtrą. Žinoma, taip pat siekiama sudaryti sąlygas studentams integruotis sričių specialistų grupes ant padėti skatinti aukščiausio lygio gyventojų sveikatos ir sudaryti sąlygas mokslinių tyrimų plėtrą medicinos-chirurgijos slaugos, prisidėti prie mokslinių įrodymų kūrimą. Ar vis dar norite mokyklą, be to, skatinti gerosios praktikos plėtrą darbo vietoje, rengiant slaugytojus, kurie gali veikti visuomenėje, kurie gali įsikišti ir susidoroti su socialiniais ir profesiniais pokyčių ateityje ir prisidėti prie pažangos Į tam profesija patenkinti individo, šeimos ir bendruomenės poreikius.

    • Viseu, Portugalija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Portugalų kalba

    Studijų ciklas, baigiantis gyvūnų kompanionų veterinarijos slaugos magistro laipsnį, jungtinis Bragança, Castelo Branco, Portalegre, Viana do Castelo ir Viseu politechnikos institutų laipsnis.

    • Rio de Mouro, Portugalija

    Dieninės

    6 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    UCP medicinos kursas yra integruotas magistro laipsnis, trunkantis šešerius akademinius metus. Ji turi labai novatorišką mokymo programą, parengtą bendradarbiaujant su Mastrichto universiteto Medicinos fakultetu, didelio tarptautinio prestižo institucija. Ji taip pat bendradarbiauja klinikinio komponento srityje su Luz Saúde grupe, viena didžiausių privačių sveikatos grupių Portugalijoje. Kursas remiamas šiuolaikinėmis pedagogikomis, turintis tvirtą technologinę bazę ir siekia garantuoti medicinos profesijos humanizavimą. Medicinos kurse bus naudojamos į studentą orientuotos mokymo metodikos, kurios skatina mokymosi savarankiškumą, didesnį žinių išsaugojimą ir gilumą, turinčius patvirtintus klinikinius įgūdžius. Kursas yra suderintas su Mastrichto universiteto mokymo ir vertinimo modeliu, bus rengiami geriausiu tarptautiniu lygiu su geriausiais mokytojais ir bus dėstomi anglų kalba, o klinikinė dalis – portugalų kalba. Kursas suteiks prieigą prie tarptautinio mokymo mobilumo su kitomis pirmaujančiomis medicinos mokyklomis.

    • Portalegre, Portugalija

    Dieninės

    4 semestrai

    Stovykloje

    Portugalų kalba

    Kuriant antrąją gerontologijos studijų pakopą siekiama pasiūlyti tarpdisciplininį mokslinį mokymą, kuris suteiktų būsimiems mokytojams teorinius, metodinius ir praktinius įgūdžius, reikalingus atsakyti į senatvės ir senėjimo problemas bei iššūkius Portugalijos visuomenėje ir skatinti pažangių senėjimo tyrimų, senyvo amžiaus žmonių ir jų šeimų mokymų ir intervencijos plėtra, būtent glaudžiai bendradarbiaujant su NEISES-C3I.

    • Coimbra, Portugalija

    4 semestrai

    Stovykloje

    Portugalų kalba

    Psichikos sveikata ir susijusios problemos yra viena iš jautriausių žmonių sveikatos sričių. Iš tiesų psichikos sveikatos problemos sudaro 13 proc. Pasaulinės ligų naštos (PSO, 2001 m.) Ir kad 5 iš dešimties negalios sukeliančių priežasčių yra psichikos sveikatos problemos (PSO, 2003).

    • Vila Real, Portugalija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Portugalų kalba

    Tikslai: Prisidėti prie specialisto, galinčio skatinti stiprias ir motyvuojančias lyderes, pritaikytas prie iššūkių, su kuriais susiduria motinos sveikatos slaugos specialistai, kūrimo...