Laipsnis maisto kokybei ir mitybos

Bendroji informacija

Programos aprašymas

Tikslai ir kompetencijas

  • Žinant maisto nuo gamybos, per savo pramoniniam perdirbimui, vertinant kokybiniu ir maistiniu pagal kokybės požiūriu, maisto saugos ir maistinę vertę, palyginti su skirtingų vartotojų reikalavimus;
  • Sukurti dvipusį ryšį tarp maisto gamybos ir vartojimo į tobulinimo / įvairinti maisto gamybos ir mitybos sąlygas gyventojų perspektyvos.

Karjera

  • Maisto ir mitybos mokymo;
  • Aukščiausios kokybės kontrolės specialistas;
  • Maisto tvarkymo (Vaikų lopšeliai-darželiai, valgyklos, 3rd Amžius namai, restoranai ir tt);
  • Švietimas maisto vartojimo;
  • AGRO-pramonės, gaminti;
  • Pramonės maisto biotechnologijos;
  • Laboratorinė analizė;
  • Įmonės / įstaigos Maisto Aukštos kokybės;
  • Mokymo įmonės (Žemės ūkio gyvulininkystė, gamyba, analizė Laboratorijos, konsultavimas);
  • MTTP veikla;
  • Švietimas;
  • Konsultacijos.
Paskutinį kartą atnaujinta Kov. 2020

Apie mokyklą

A Escola Superior Agrária de Viseu (ESAV), criada oficialmente em 19 de Dezembro de 1994 (DL n.º 304/94), é uma das unidades orgânicas do Instituto Politécnico de Viseu, integrando-se na rede de ensin ... Skaityti daugiau

A Escola Superior Agrária de Viseu (ESAV), criada oficialmente em 19 de Dezembro de 1994 (DL n.º 304/94), é uma das unidades orgânicas do Instituto Politécnico de Viseu, integrando-se na rede de ensino superior público português, ao nível do ensino politécnico. Assim deu-se continuidade à tradição, pois a Cidade de Viseu teve o privilégio de ser pioneira no Ensino Agrícola em Portugal através da criação da Escola Prática de Agricultura de Viseu, por Decreto de 16 de Dezembro de 1852. Skaityti mažiau