225 Doktorantūra Programos į Jungtinės Amerikos Valstijos for 2024

Doktorantūra Programos į Jungtinės Amerikos Valstijos for 2024Filter
    • Fairfield, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Ištęstinės

    3 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Šventojo širdies universiteto siūlomo internetinio post-magistro slaugos praktikos gydytojo daktaras infuzuoja į praktiką orientuotą daktaro laipsnį su inovacijomis ir praktiniais klinikiniais tyrimais bei stipendijomis.

    • Online USA

    Dieninės, Ištęstinės

    2 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    • Online USA

    Dieninės, Ištęstinės

    15 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Vadovauti sveikatos priežiūros pertvarkai kartu su slaugos praktikos daktaru iš Karlovo universiteto. Pacientų rezultatai yra geresni, kai prie stalo sėdi labai išsilavinusios, užjaučiančios slaugytojos. Mūsų internetinėje programoje yra sinchroninių komponentų, leidžiančių besimokantiesiems uždirbti DNP vos per 15 mėnesių. Mūsų praktinio fakulteto parama padeda studentams pasirengti keisti pacientų ir sveikatos priežiūros paslaugų teikėjų slaugos praktiką.

    • Online USA

    Dieninės, Ištęstinės

    24 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    • Los Angeles, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Įsteigėme pirmąjį pasaulyje farmacijos daktarą (PharmD) ir išlikome mados kūrėjai, leidžiantys būsimiems vaistininkams aptarnauti pacientus ir bendruomenes pagal aukščiausius šios profesijos standartus. PharmD įgijimas USC paruoš jus lyderiauti šioje srityje, nesvarbu, kurią praktikos sritį pasirinksite. Mes nuolat atnaujiname savo mokymo programą naujais kursais, atspindinčiais vaistininko, kaip pirmaujančio sveikatos priežiūros paslaugų teikėjo, svarbą.

    • Louisville, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Vaistininko profesija per pastaruosius dešimt metų labai pasikeitė. Vaistininkas, kaip vaistų informacijos ekspertas, yra gyvybiškai svarbus sveikatos priežiūros komandos narys. Vaistininkas yra atsakingas už paciento gydymo vaistais rezultatus. Vaistininkas bendrauja su pacientais ir kitais sveikatos priežiūros komandos nariais, kad prisidėtų prie saugaus ir veiksmingo gydymo teikimo pacientams. Vaistininkai yra paciento gerovės gynėjai, bendruomenės lyderiai, prisideda prie mokslinių tyrimų ir mokslo. Farmacijos daktaro laipsniui (Pharm.D.) reikalingas pagrindinis būtinas kursinis darbas, lygus 70 semestro kreditų (105 ketvirčio kreditai). Šios pagrindinės įskaitos valandos reikalingos prieš stojant į Sullivan University Farmacijos ir sveikatos mokslų kolegiją.

    • South Orange, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Honolulu, Jungtinės Amerikos Valstijos
    • Online USA

    Dieninės, Ištęstinės

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Sveikatos priežiūros administracijos daktaro (doktorantūros) tikslas yra padėti studentams sustiprinti savo žinias ir praktinius įgūdžius, kad būtų galima siekti karjeros sparčiai augančioje sveikatos priežiūros administravimo srityje.

    • Worcester, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Kaip kineziterapeutas, jūs turite galią pagerinti žmonių sveikatą ir gerovę visą gyvenimą. Ši programa remiasi jūsų bakalauro laipsniu, kad padėtų jums įgyti pažangių žinių ir įgūdžių, reikalingų šiuolaikinei fizinės terapijos praktikai.

    • Portland, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    2 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    University of Western States Klinikinės mitybos daktaro (DCN) laipsnis yra dvejų metų trukmės 100 % internetinė programa, kurią sudaro 65 ketvirčio kreditai, daugiausia dėmesio skiriant stipresnių klinikinių įgūdžių ugdymui ir platesniam sąlygų ir terapijų spektrui. Programos fakultetas yra iš įvairių mitybos sričių ir yra labai gerbiamas šioje srityje. Programos suteikiamas patobulintas klinikinių įgūdžių rinkinys leis geriau įgyvendinti viso asmens priežiūros metodą ir pagerinti gebėjimus plėtoti ir palaikyti prasmingus terapinius santykius su pacientu. UWS DCN programos absolventai gali siekti mitybos specialisto, individualios praktikos, sveikatos ir sveikatingumo trenerio, pedagogo, dėstytojo, autoriaus arba integruotos praktikos.

    • USA Online, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Ištęstinės

    4 metai

    Sumaišytas, Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Anglų kalba

    Visuomenės sveikatos daktaro (DrPH) studijų programa Bloomberg mokykloje yra skirta studentui, jau turinčiam MPH arba jam prilygintą laipsnį ir ketinančiam užimti vadovaujamas visuomenės sveikatos specialisto pareigas. Integruojant ir taikant platų žinių ir analitinių įgūdžių spektrą lyderystės, politikos, programų valdymo ir profesinio bendravimo srityse, kartu su pasirengimu konkrečioje visuomenės sveikatos srityje, DrPH programos absolventai yra paruošti vidaus arba tarptautinei karjerai. valstybinėse agentūrose ar privataus sektoriaus įstaigose, kuriose akcentuojamas gyventojų sveikatos gerinimas.

    • Harrisonburg, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės, Ištęstinės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    JMU seniausia doktorantūros programa, klinikinė ir mokyklinė psichologija, kuria pirmaujančius profesionalius psichologus, kurie yra plačiai apmokyti psichologijos mokslo ir praktikos srityse. Klinikinės ir mokyklinės psichologijos (Psy.D.) doktorantūros programos misija – parengti pirmaujančius profesionalius psichologus, kurie būtų plačiai išsilavinę psichologijos moksle ir praktikoje, aktyviai save atspindintys ir optimaliai pasirengę dirbti įvairiose aplinkose. su įvairia klientų ratu ir akivaizdžiai įsipareigojusi laikytis asmeninės atsakomybės, socialinio sąmoningumo ir pasaulinio įsitraukimo.

    • Louisville, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Sveikatos stiprinimo ir elgesio mokslų departamentas pabrėžia mokymą, mokslinius tyrimus ir bendruomenines paslaugas, susijusias su įtakos sveikatai sukeliančiam elgesiui, taip pat ekonominę, aplinkos, organizacinę ir politinę paramą, būtiną ilgalaikiam sveikatos gerinimui. Esame įsipareigoję padėti savo studentams atkreipti dėmesį į socialinius sveikatą lemiančius veiksnius, sveikatos skirtumus ir sveikatos lygybę.

    • Richardson, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ph.D. Kalbos, kalbos ir klausos mokslų programa siūlo pažangius kalbos, klausos ir klausos mokymus. Programos tyrimai yra susiję su visais žmonių bendravimo aspektais, įskaitant kalbų, kalbos ir klausos tyrimus tipiškiems asmenims ir asmenims, turintiems bendravimo sutrikimų.

    • Louisville, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    3 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Spalding University ergoterapijos doktorantūros (OTD) programa Auerbacho ergoterapijos mokykloje (ASOT) parengia studentus patenkinti šių laikų poreikius labdarais veiksmais, pagrįstais geriausiais reabilitacijos principais ir įrodymais pagrįsta praktika, pasitelkiant bendruomenės informavimą, paslaugas ir tyrimai.