84 Diplomas Programos į Europa for 2024

Diplomas Programos į Europa for 2024Filter
  • Internetinis klinikinių pratybų diplomas

    Trinity College Dublin, the University of Dublin

    • Online

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Klinikinių pratybų podiplominis diplomas leidžia gydytojams saugiai, veiksmingai ir moksliškai pagrįstai skirti pratimus kaip ligų prevencijos ir gydymo būdą. Diplomas viršys sertifikato apimtį, nes studentai bus mokomi, kaip kritiškai vertinti atitinkamą literatūrą, ko reikia klinikiniams tyrimams atlikti ir kaip tinkamai analizuoti duomenis.

  • PG Dip visuomenės sveikata

    University of Essex Online

    • Online United Kingdom

    Ištęstinės

    16 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Naudodamiesi šiuo 100% internetiniu ir ne visą darbo dieną dirbančiu „PG Dip Public Health“, sužinosite, kaip pagerinti visuomenės sveikatą savo vietovėje ir tarptautiniu mastu. Jūs įgysite daugybę naudingų įgūdžių, kuriuos galėsite pritaikyti, kad paskatintumėte realius pokyčius bendruomenėse ar jūsų praktikos kontekste. Šiame internetiniame „PG Dip“ tyrinėsite pagrindines temas, įskaitant sveikatos stiprinimą, epidemiologijos principus ir metodus bei gyventojų sveikatos poreikių vertinimo metodų taikymą, ugdydami esminius asmeninius ir profesinius įgūdžius, svarbius visuomenės sveikatos darbuotojams. Pasibaigus kursui, galėsite tęsti studijas ir pereiti prie visos magistrantūros programos.

    • Online

    Dieninės

    2 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Ardenas yra vienas iš vienintelių JK universitetų, siūlančių DipHE lyderystės kursus, orientuotus į sveikatą ir priežiūrą. Baigę šį kursą turėsite geresnes galimybes kreiptis dėl darbo vietos finansavimo nei įprasto bakalauro laipsnio. Šis kursas buvo parengtas atsižvelgiant į nuolat kintančius sveikatos ir socialinės priežiūros poreikius, daugiausia dėmesio skiriant augančius įgūdžius, reikalingus šiandienos specialistams ir vadovams.

    • Online United Kingdom

    Dieninės, Ištęstinės

    18 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Ši kvalifikacija paruošia registruotus sveikatos specialistus atlikti patobulintus klinikinės praktikos vaidmenis. Jūs plėtosite savo žinias ir kritinį supratimą apie patobulintą klinikinę praktiką, vadovavimą, mokslinius tyrimus ir švietimą bei įgūdžius, kurie leidžia jums veikti labai savarankiškai. Jūs pagerinsite savo įgūdžius atliekant holistinį ir sisteminį vertinimą, sudėtingų sprendimų priėmimą ir kokybiškų įrodymais pagrįstų intervencijų teikimą pacientams, klientams ir jų šeimoms. Diplomas taip pat apima ne medicinos receptų išrašymo modulį, kurį sėkmingai baigę galėsite įgyti teisės aktų nustatyta tvarka pripažintą nemedicininį receptą skiriantį specialistą pagal savo praktikos sritį.

  • Professional Nanny Training Diploma

    International Career Institute

    • Online

    Dieninės, Ištęstinės

    24 savaites

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

  • Epidemiologijos magistrantūra

    University of Antwerp

    • Antwerp, Belgija
    • Online

    Ištęstinės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Epidemiologijos magistrantūra. 2 metų neakivaizdinė dienos programa yra orientuota į studentus, kurie jau turi biomedicinos srities magistro laipsnį, turi tam tikrą darbo patirtį ir nori tobulinti epidemiologijos įgūdžius bei žinias.

    • Limerick, Airijos sala

    Ištęstinės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Sharjah, Jungtiniai Arabų Emyratai
    • Lagos, Nigerija
    • + 14 more

    Ištęstinės

    10 savaites

    Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Anglų kalba

    Ši PG kvalifikacija padeda specialistams, jau dirbantiems sveikatos priežiūros pramonėje arba norintiems siekti karjeros sveikatos priežiūros pramonėje. Šis kursas geriausiai tinka sveikatos priežiūros specialistams, ligoninių administratoriams, vadovams, prižiūrėtojams, medicinos specialistams, ligoninių, klinikų ir vaistinių gydytojams, slaugytojams, paramedikams ir pagalbiniams darbuotojams, kad jie įgytų veiksmingo sveikatos priežiūros valdymo principus, kurie yra būtini pirmaujančioms ligoninėms ir sveikatos priežiūros įstaigoms. įmonės. Kursas turi aiškų patrauklumą dėl augančios kvalifikuotų specialistų paklausos augančioje sveikatos priežiūros pramonėje regione, kai į regioną keliasi daugybė tarptautinių kompanijų. Kursų tikslas - suteikti sveikatos priežiūros specialistams žinių ir įgūdžių, reikalingų efektyviam sveikatos priežiūros sektoriaus vadovui, suteikiant dalyviams supratimą apie išorinį kontekstą, kuriame veikia sveikatos priežiūros organizacijos, kaip jos valdomos, ir analizės metodus, kuriuos galima pritaikyti sprendimų priėmimo procesams sveikatos sektoriuje. Sveikatos priežiūros vadybos ir lyderystės PG diplomą patvirtina CIQ, JK sveikatos priežiūros vadybos ir lyderystės diplomas.

    • Guildford, Jungtinė Karalystė

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    „PGDip Physician Associate Studies“ suteikia jums įgūdžių, kurių jums reikia norint įvertinti, diagnozuoti ir valdyti įvairias medicinines problemas kaip pasitikinčiam sveikatos priežiūros specialistui. Leisdami laiką su patyrusiu vyresniuoju gydytoju, nesvarbu, ar jis dirba prižiūrimas, ar kartu su savo mentoriumi, padėsite pacientams, kenčiantiems nuo įvairių ligų.

    • Online

    Ištęstinės

    1 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Anatomijos mokslų programa yra unikali galimybė studentams, norintiems ištirti žmogaus anatomijos aspektus per internetinės mokymosi programos lankstumą. Tai antrosios pakopos kvalifikacija, skirta medicinos, biomedicinos ir susijusių sveikatos specialistų bei holistinės praktikos besidominčių žmogaus anatomija. Programa remiasi aukštai vertinamu universiteto dėstytojų ir mokslinių tyrimų personalu. Mūsų anatominių mokslų programa teikiama tik internetu ir todėl priklauso nuo IT naudojimo.

    • London, Jungtinė Karalystė

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Studijuodami mūsų HND sveikatos priežiūros praktikoje (integruota sveikatos ir socialinė priežiūra), galėsite įgyti praktikos, reikalingos norint daryti teigiamą poveikį pažeidžiamų asmenų gyvenimui.

    • Online United Kingdom

    Dieninės

    2 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Ardenas yra vienas iš vienintelių JK universitetų, siūlančių DipHE lyderystės kursus, orientuotus į sveikatą ir priežiūrą. Baigę 5 lygio DipHE sveikatos ir priežiūros vadybos kursą, turėsite geresnes galimybes kreiptis dėl darbo vietos finansavimo nei įprasto bakalauro laipsnio.

  • Antrosios pakopos studijų diplomas visuomenės sveikatos

    University of London International Programmes

    • UK Online, Jungtinė Karalystė

    Dieninės

    2 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Įvairus mokymo leidžia pasirinkti platų žinių ar sutelkti dėmesį į specializuotose srityse.

    • UK Online, Jungtinė Karalystė

    Ištęstinės

    447 valandų

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Tai pripažintos nacionaliniu lygiu, QCF išvardyti diplomas Sveikatos ir socialinės rūpybos namų studijų kursas yra skirtas būti studijuojami savarankiškai arba kaip sekti nuo 2 lygio ir siekia plėtoti žinias ir supratimą apie temomis pagrindines intervale dirba sveikatos priežiūros ir socialinės rūpybos.

    • Prague, Čekija

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ši programa pirmiausia yra skirta pritaikyti užsienio išsilavinę slaugytojos praktika Čekijos slaugos sistemą.