85 Bakalauro studijos Programos į Azija for 2024

Bakalauro studijos Programos į Azija for 2024Filter
    • Ho Chi Minh City, Vietnamas

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Biomedicinos inžinerija yra fizikos, matematikos, biologijos ir technologijų principų derinys ir taikymas tiriant ir gaminant techninę įrangą, skirtą sveikatos priežiūros gydymui, įskaitant diagnostiką, stebėjimą ir terapiją.

    • Kuala Lumpur, Malaizija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    UniKL RCMP Farmacijos ir sveikatos mokslų fakultetas siūlo farmacijos bakalauro išsilavinimą (pagyrimas), kuris yra progresyvus, šiuolaikiškas, žvelgiantis į ateitį ir panašus į pažangiose šalyse siūlomas farmacijos programas. Programos trukmė bus ketveri (4) metai.

    • Tbilisi, Gruzija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Tbilisi, Gruzija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Medicininės reabilitacijos bakalauro programos tikslas – parengti aukštų vertybių ir pareigų fizinės medicinos ir reabilitacijos srities specialistą, kuris savo žinias ir įgūdžius pritaikys pacientų priežiūrai ir gyvenimo kokybės gerinimui. Programos struktūra ir turinys suteikia studentui integruotų žinių apie normalų žmogaus organizmo funkcionavimą, patologinių būklių atsigavimą ir adaptacinius įgūdžius bei tobulėjimo perdavimo įgūdžius, todėl absolventas yra konkurencingas tiek vietinėje, tiek tarptautinėje rinkoje.

    • Baku, Azerbaidžanas

    Dieninės

    5 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Stomatologija fakultetas Azerbaidžano medicinos universiteto buvo surengta 1954 m. Iš fakulteto įkūrimo tikslas buvo suteikti mūsų Respublikos gyventojų su aukštos kvalifikacijos odontologijos specialistams.

    • Ulaanbaatar, Mongolija

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Mūsų bakalauras Veterinarija buvo sukurta siekiant plėtoti ir sukurti išradingas aplinką veterinarijos mokymo ir mokslinių tyrimų tarnybą, per įgūdžių mokymo, mokslinių tyrimų ir švietimo aplinkos gerinimo.

    • Hebron, Palestinos valstybė

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Avestanas

    Mūsų ketverių metų Terapinės Mityba programa buvo specialiai skirta studentams su stipriu susidomėjimą produktų maistingumą ir sveikatingumą mokslo, kurie nori naudoti savo žinias padėti užkirsti kelią ir gydyti ligas, kaip registruotu dietologas. Terapinės Mityba Studentai mokysis, kaip maistą ir dietinių reikalavimų, gali būti pakeista ligos, ir kaip taikyti gydomąsias dietas gydyti ligas

    • Tbilisi, Gruzija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Programos tikslas - skatinti veiksmingą sveikatos priežiūros sistemos veikimą ugdant kvalifikuotas ir kompetentingas slaugytojus. Studentai yra kvalifikuoti dirbti slaugytoja tarptautiniu ir vietiniu mastu arba tęsti mokymą vietiniuose ar tarptautiniuose universitetuose

    • Shah Alam, Malaizija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Medicinos laboratorija Mokslas (MLS) programa suteikia galimybę švietimo ir mokymo galimybės į visas pagrindines disciplinas medicinos

    • Beirut, Libanas

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Medicinos Biochemija yra skirta pristatyti biochemijos pagrindus, taigi įskaitant struktūros angliavandenių, lipidų, baltymų, fermentų, nukleotidų ir studijų, be to, jų apykaitos, bioenergetiką, membranas ir signalizacijos sistemos, integracijos ir reguliavimo pagrindinių medžiagų apykaitos , azoto apykaitą, mioglobino, hemoglobino ir hemostazė, daugiausia dėmesio skiriant biocheminiai žmonių ligų.

    • Kuala Lumpur, Malaizija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Šis laipsnis suteikia jums galimybę dirbti bet kurioje vaistinės įstaigoje, nuo ligoninių tarnybos ir bendruomenės praktikos iki farmacijos pramonės. Kaip medicinos ekspertai, vaistininkai imasi vis svarbesnių vaidmenų ir yra esminiai integruotos sveikatos priežiūros komandos nariai.

    • Batu Pahat, Malaizija
    • Kuala Lumpur, Malaizija

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Mūsų sveikatos mokslų programos padeda paruošti jums imtis tuos vaidmenis. Mes apimti visą intervalą, į mūsų mokymo, kuris apima diagnostikos, techninės, terapinius ir tiesioginio pacientų priežiūrą ir paramos paslaugas.

    • Nanjing, Kinija

    Dieninės

    6 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Pasak "laikinųjų nuostatų dėl kokybės kontrolės standartų anglų mokė medicinos bakalauro Švietimo Tarptautinių studentų Kinijoje", Švietimo ir mokslo ministerijos Kinijos patvirtino Pietryčių universitetas, kaip vienas iš kvalifikuotų universitetų Kinijoje stoti užsienio studentams anglų-mokė Bakalauro programa medicinoje.

    • Banda Aceh, Indonezija

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba, Indoneziečių

    Veterinarijos fakultetas Universitas Syiah Kuala (FVM-USK), Banda Ačehas. Indonezija yra vienas seniausių šio universiteto fakultetų. FVM-USK įkurta 1960 m. spalio 17 d. ir jau dabar atlieka svarbų vaidmenį tobulinant profesionalių ir stiprius analitinius įgūdžius turinčių žmogiškųjų išteklių kompetenciją gyvūnų sveikatos, zoonozių ir gyvūninės kilmės maisto saugos srityse. Strategija šiems tikslams pasiekti nubrėžta FVM-USK vizijoje: „tapti novatorišku, nepriklausomu ir pirmaujančiu įgyvendinant tris aukštojo mokslo ramsčius (Tri Dharma Perguruan Tinggi) su patikimais žmogiškaisiais ištekliais kuriant ir taikant veterinarines technologijas. tarptautiniu lygiu iki 2030 m. FVM-USK suteikiamas tiek Veterinarinės medicinos bakalauro studijų programos (BVM-SP), tiek Veterinarinės medicinos studijų programos profesinės programos (PPVM-SP) išsilavinimas. Abi studijų programos Nacionalinės medicinos mokslų aukštojo mokslo akreditavimo institucijos (LAMPTK) akredituotos „Puikus“ kategorija. Šiose dviejose studijų programose turime 900 studentų iš daugelio Indonezijos vietų, turinčių skirtingą išsilavinimą ir kultūrą.

    • Doha, Kataras

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    ​Taikomųjų mokslų bakalauras – paramedicina (BAScACP) yra ketverių metų taikomosios pakopos laipsnis, apjungiantis teoriją klasėje, laboratorinius įgūdžius ir plačią klinikinę bei praktinę praktiką, kad absolventai būtų paruošti prisijungti prie profesionalios darbo jėgos kaip kompetentingi greitosios medicinos pagalbos paramedikai. Programa Pathways apima 4 metų tiesioginį įstojimo kelią, taip pat studijų baigimo programą, skirtą anksčiau baigusiems diplomą. Grįžtantys absolventai gali rinktis nuolatines arba neakivaizdines studijas. BASc-Paramedicine suteikia studentams žinių, įgūdžių ir profesinių sprendimų, reikalingų norint pradėti paramediko praktiką, taip pat Pathway į MASc-Critical Care Paramedicine programą absolventams, norintiems išplėsti savo profesinius vaidmenis.